Pianolessen

Alkmaar

André Daemen

Pianolessen

Alkmaar

André Daemen

Selecteer de taal

In deze tijd waarin men wordt verzocht zoveel mogelijk thuis te blijven en minimaal 1,5 meter afstand te houden, biedt Online Pianoles de uitkomst. Via Skype hebben we contact met beeld en geluid en kunnen pianolessen gewoon plaatsvinden. Of je nu in Alkmaar woont, in Bergen, Heiloo of in Groningen of Maastricht, Brussel of Hamburg, met Online Pianoles bij André Daemen kun je live online pianolessen volgen alsof we naast elkaar zitten.

Pianolessen zijn leerzaam en ontspannend. Tijdens het pianospelen kun je de wereld om je heen even loslaten. Zeker in deze tijd van Corona, heel belangrijk. Niet stilzitten, maar  jezelf ontwikkelen!

Het gebruik van Skype is mogelijk op je mobiel of tablet (zowel Android als Apple), op je laptop of desktop computer (zowel Windows als Apple), maar ook zelfs op een Xbox. Bellen en beeldbellen tussen twee Skype gebruikers (de situatie zoals wij Skype gebruiken) is helemaal gratis!

Op de meeste tablets of mobiele telefoons zit wel een goede camera. En ook op vele computers zit al een webcam. Mocht je geen webcam hebben, dan is deze in elke computerwinkel of online aan te schaffen. 

Wil je meer weten over online pianoles? Neem gerust contact met me op

Heb je nog geen Skype? Dan kun je dat hier downloaden.

 

Meer over pianoles